Akomodimi

Dhomat

Akomodimi

Dhome Dopio

Kjo dhomë dyshe ka një ballkon dhe ajër të kondicionuar.

Kondicioner

Dhoma ku ndalohet duhani

Pamje

Dhome treshe

Kjo dhomë treshe ka një ballkon dhe ajër të kondicionuar.

Kondicioner

Dhoma ku ndalohet duhani

Pamje

Dhome katershe

Kjo dhomë katershe ka një ballkon dhe ajër të kondicionuar.

Kondicioner

Dhoma ku ndalohet duhani

Pamje